FORDELER VED Å BRUKE TEKSTNUMMER?

Flere samtaler gir økt salg og bedret lønnsomhet:
En annonsering med et tekstnummer øker responsgraden med flere titalls prosent. Flere ulike undersøkelser i USA og Australia har alle vist at responsen ligger +30% i forhold til sifferbaserte nummer. Det viser seg også at man husker et tekstnummer over lengre tid enn sifferbaserte nummer. Økt antall henvendelser gir økt salg.

Det gir en eksklusiv fordel:
Nummeret tilhører kun din bedrift. Å være tidlig ute med å skaffe seg kontroll på relevante begrep, navn, etc. – gir din bedrift en fordel konkurrentene aldri kan matche.

Veldig enkelt å implementere:
Etter bestilling tar det få dager før telefontrafikken til ditt tekstnummer dirigeres dit du ønsker.

Kundegjenkjennelse:
Et tekstnummer gjør det lettere å øke salget ved hjelp av “word of mouth”. Det er fordi det blir lettere for fornøyde kunder å formidle kontaktinformasjonen til andre.
De slipper å lete på Internett eller i Gule Sider.

Øker bedriftens kredibilitet hos kundene:
Kunder stoler mer på bedrifter som oppleves som mer tilgjengelige. Det vil oppleves som om bedriften gjør det enklere for deg å kontakte dem og man fremstår som mer kundevennlig. Dette leder til økte markedsandeler.

Tekstnummeret kan fortelle hva din bedrift tilbyr:
Ingen misforstår hva 815 CRUISE eller 815 KAFFE tilbyr.
Dersom kunden behøver et produkt eller en tjeneste din bedrift kan tilby vil det vel være ønskelig at kunden umiddelbart knytter produkt / tjeneste til nettopp din bedrift. Du kan unngå at de leter opp ditt nummer via søk på nettet – der de også vil sjekke hva dine konkurrenter tilbyr. Ditt tekstnummer vil følgelig trekke oppmerksomheten vekk fra dine konkurrenter.

Hopp over seksjon - Til hovedinnhold - Topp

dame med pc

Tror du noen er usikker på hva 815 CRUISE eller 815 KAFFE tilbyr?

Til toppen av siden

Smart Communication AS - Telefon 815 NUMMER - Fax 23 50 10 09

Smart Communication AS © 2007-18 | Siteman CMS

Norge Sverige

Topp